Cinema în aer liber toată luna septembrie: Caravana Cinemobilul își continuă drumurile prin țară

Continuă sezonul de proiecții de film în aer liber pentru Caravana Cinemobilul.În luna septembrie, locuitorii din regiuni diferite ale țării se vor bucura de experiența unui cinematograf în aer liber la ei în oraș.Aflat la cea de-a 5-a ediție, Cinemobilul a ajuns vara aceasta în 43 de orașe din 27 de județe ale țării, oferindu-le oamenilor care nu au în mod obișnuit șansa vizionării de filme în aer liber bucuria unor seri de film memorabile, alături de cei dragi. Peste 35,000 de persoane au participat până acum la proiecțiile Cinemobilul din acest sezon. Programul a inclus filme de animație din ultimii 2 ani, publicul-țintă fiind copiii.

După o oprire la Brașov ieri, Cinemobilul va ajunge cu o proiecție de film astăzi la Mioveni (12 septembrie) și mâine la Câmpulung Muscel (13 septembrie).Proiecțiile de film vor începe la ora 20:00 și se vor desfășura în parcările magazinelor Kaufland din aceste orașe. Detalii despre programul de filme, plus alte informații pe pagina oficială de facebook Cinemobilul, la secțiunea Evenimente.Accesul la proiecții este gratuit.

Următoarele orașe care vor fi vizitate în prima parte a acestei luni sunt: Pitești (18 septembrie), Giurgiu (19 septembrie), Alexandria (20 septembrie)și Bragadiru (21 septembrie).Evenimentele vor începe la ora 19:30.  Pentru cea de-a doua parte a lunii septembrie, calendarul proiecțiilor de filmva fi disponibil pe pagina oficială de facebook Cinemobilulși va fi actualizat constant.

 

Cu sprijinul Kaufland Romania, Cinemobilul va ajunge până la finalul sezonului cald în orașe din cât mai multe județe din țară, având ca obiectiv accesibilizarea experiențelor cinematografice la nivel național. Pentru mulți dintre spectatori, proiecțiile Cinemobilul sunt o premieră: prima ocazie de a vedea un film pe ecran de cinema, în aer liber.

 

Detalii despre filme și program:

FB: https://www.facebook.com/Cinemobilul/  Site:  www.cinemobilul.ro

***

Cinemobilul Caravana Cinematografică este un proiect cultural organizat de Asociația Cinemobilul, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN) și organizat cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei (CNC).

 

Susținut de: Kaufland Romania.

Parteneri media: Radio România Cultural, Hotnews, Agerpres, Cinemagia, IQAds.

Parteneri media locali: Radio România Cluj

Cinemobilul

Partener principal